Servicepunt

Deur binnen AdLBij uw servicepunt autoservice de Lange kunt u terecht voor de volledige zorg van uw auto. Wij hebben jarenlange ervaring en diverse expertise met alle merken. Hieronder staan enkele van onze services.

Airco

Bij servicepunt autoservice de lange kunt u terecht voor onderhoud aan en reparatie van de airco in uw auto. Wij kunnen uw airco controleren op werking en koelvermogen. Indien gewenst voeren wij reparaties uit aan uw airco.

Onderhoud

Voor het onderhoud van alle merken kunt u bij servicepunt autoservice de lange terecht. Specialistische kennis van Opel en Chevrolet is bij ons aanwezig. Onderdelen zijn aanwezig op locatie of worden drie keer per dag aangeleverd. Tijdens het onderhoud staat er vervangend vervoer, in de vorm van een leenfiets, tot uw beschikking.

Reparatie

Wij repareren alle merken auto’s. Kennis van alle automerken en types is aanwezig. Specialistische en diepgaande kennis is aanwezig van de automerken Opel en Chevrolet. Bij servicepunt autoservice de lange is meer dan 25 jaar ervaring met de automerken Opel en Chevrolet aanwezig bij de eigenaar Koene de Lange.

APK

Bij servicepunt autoservice de lange kunt u, met en zonder afspraak, terecht voor de APK keuring. Wanneer moet mijn voertuig ook al weer naar de APK-keuring? De vervaldatum van de APK-keuring kunt u hier vinden (voer uw kenteken in). Twee maanden voordat uw huidige APK vervalt kunt u bij ons terecht voor een nieuwe APK. Wilt u meer weten over de APK dan kunt u meer informatie vinden op de speciale website van de Rijksdienst voor het wegverkeer (RDW).

Schade

Met uw autoschade kunt u ook bij servicepunt autoservice de Lange terecht.

Zoekopdracht

Naast onderhoud en reparatie van uw auto kan servicepunt autoservice de lange u begeleiden bij de aanschaf van uw volgende auto. In een gesprek kunt u uw eisen en wensen aangeven waarna de lange op zoek gaat naar een daarbij passende auto. Servicepunt autoservice de lange heeft contacten met diverse leveranciers en is in staat een auto voor u te vinden binnen uw eisen en wensen. Uw huidige auto kan ingeruild worden.